Nature’s Bounty

Povijest

Davne 1971. godine vizionar Arthur Rudolph osnovao je Nature’s Bounty® s ciljem da svim ljudima omogući uživanje u dobrobitima vitamina i dodataka prehrani najviše kvalitete. Danas, nakon više od 40 godina, Nature’s Bounty® je vodeći brend tvrtke The Nature’s Bounty Co., lider u Sjedinjenim Američkim Državama i prisutan u više od 60 zemalja diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku.

Kvaliteta

14-CO-1837 NB Green Bottles on Bldg 90 Prodctn LineNature’s Bounty® dodaci prehrani pod budnim su nadzorom znanstvenika, stručnjaka za proizvodnju i kontrolu kvalitete, posvećenih održavanju najviših standarda. U skladu s tim, Nature’s Bounty® koristi samo sastojke koji zadovoljavaju stroge GMP standarde kvalitete za proizvodnju hrane (Good manufacturing practice), a proizvod prolazi kroz više od 100 provjera tijekom procesa proizvodnje potvrđujući snagu i čistoću svake formule. Uz to, Nature’s Bounty® ima i najviše standarde proizvodnih tehnologija, a sva postrojenja odobrena su prema STR-u (Specialized Technology Resources), vodećoj neovisnoj tvrtki koja ocjenjuje kvalitetu dodataka prehrani.

Inovativnost

E_NBTY_CWorks_RGBNature’s Bounty® predano istražuje nove načine za proizvodnju inovativnih proizvoda koji će pomoći ljudima da budu zdravi, aktivni i da se dobro osjećaju.

Kao rijetko koja tvrtka, Nature’s Bounty® se može pohvaliti Znanstvenim savjetodavnim vijećem koje okuplja najuglednija imena u području hrane i nutricionizma te donosi neovisna stručna mišljenja i smjernice za razvoj novih proizvoda unutar tvrtke.

Vodeća pozicija

Biti prvi vitaminski brend znači veliko priznanje koje zadužuje Nature’s Bounty® da u budućnosti i dalje bude pionir razvoja jednostavnih, učinkovitih i nezamjenjivih nutraceutika.

Nature’s Bounty® je prvi brend u SAD-u u mnogim ključnim kategorijama dodataka prehrani:

  • Broj 1 u kategoriji Kosa, koža i nokti
  • Broj 1 u kategoriji Biljni dodaci prehrani
  • Broj 1 u kategoriji Srce
  • Broj 1 u kategoriji Biotin

Brojne nagrade i priznanja rezultat su znanstvenih istraživanja i dosljednosti u izvrsnosti i zato su Nature’s Bounty® vitamini i dodaci prehrani kvaliteta bez premca, na koju možete računati.

Korisnici imaju povjerenje u Nature’s Bounty® jer im dosljedno pruža nenadmašnu kvalitetu, inovacije i široku paletu proizvoda.

Sretni smo da Nature’s Bounty® možemo ponuditi i u Hrvatskoj i time vam pružiti mogućnost odabira dodataka prehrani najviše kvalitete.